Live - VIP Shpija shiko të gjitha

12:51

Këngëtari i njohur nga Shqipëria dhe fituesi i sivjetëm i Reality Show “Vip shpija” Dr. Flori, thotë se ka fituar për shkak se ka qenë më i sinqerti

10:35

Këngëtari nga Shqipëria, Flori, ka dalë fitues i edicionit të tretë të spektaklit “Vip shpija 3”, që përfundoi mbrëmë. Pas më shumë se katër j

07:57

Një prej banorëve të Vip Shpija 3, Ard Islami, me kërkesë të jashtëzakonshme të Teatrit Kombëtar është rikthyer në skenën e profesionit të tij, p