Rikthehet Adelina (Vizitë)

Adelina Tahiri, e cila doli të mërkurën në mbrëmje, sot u kthye prapë brenda mureve të VIP Shpija 2, ajo vetëm hyri ashtu befasushem dhe banorët filluan ta përqafojnë, poashtu ajo kishte sjellur edhe drekën për banorët, katër pica të…

Publikuar më: Saturday 09 April 2011 | 10:37